Basın BültenleriTÜYAP, ARTİST 2018'e HAZIRLANIYOR | İstanbul Sanat Fuarı

TÜYAP, ARTİST 2018'e HAZIRLANIYOR

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından hazırlanan ARTİST 2018 / 28. İstanbul Sanat Fuarı, 10-18 Kasım 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Bu yıl 28. kez kapılarını açmaya hazırlanan ARTİST / İstanbul Sanat Fuarı zorlu ve bir o kadar da zengin bir kavram olan “Deneyim”i ele alıyor. Türkiye’den ve dünyadan sanatçı inisiyatiflerinin katılımıyla derin, zorlu ve kışkırtıcı bir praksis olmayı umut ediyor. Tüm katılımcılarını estetiğin, etiğin, emeğin, bilimin, bilimkurgunun, teknolojinin, tarihin, popüler kültürün çoklu perspektifinden “deneyim” kavramını tartışmaya davet ediyor.

TÜYAP’ta Ağustos Atölyesi

TÜYAP, 1-25 Ağustos 2018 tarihleri arasında Ağustos Atölyesi’ne ev sahipliği yapıyor. Genç sanatçıları desteklemeyi, kolektif üretim pratiklerini geliştirmeyi, yeni dayanışma ağları örmeyi ve sanat alanına yeni bir tür üretim-sergileme-seyir pratiği sunmayı amaçlayan Ağustos Atölyesi’nde heykel, resim, fotoğraf, video ve sinema gibi farklı disiplinlerden, farklı şehirlerden 35 sanatçı yer alıyor. Koordinatörlüğünü Eda Yiğit ve Ezgi Bakçay’ın üstlendiği Ağustos Atölyesi’nin ürünleri Kasım ayında Deneyim sergisinde izleyici ile buluşacak. Atölye sürecindeki teorik ve pratik çalışma dinamiği İstanbul Sanat Fuarı’nın omurgasını oluşturacak.

İstanbul Sanat Fuarı’nı Takip Edin

Fuar hakkında en güncel bilgiler ve haberler için www.istanbulsanatfuari.com sitesini ve facebook, twitter, instagram üzerinden @sanatfuari ve @artistdeneyim hesaplarını takip edebilirsiniz.

ARTİST 2018, hafta sonu 11.00-20.00, hafta içi ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek; 18 Kasım Pazar günü ise saat 19.00’da sona erecektir.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN