ARTİST / İSTANBUL SANAT FUARI 30 YAŞINDA

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından hazırlanan ARTİST 2020 / 30. İstanbul Sanat Fuarı, 31 Ekim - 8 Kasım 2020 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Otuzuncu yaşını kutlamaya hazırlandığımız ARTİST / İstanbul Sanat Fuarı, her yıl galerilere, bağımsız genç sanatçılara, sanat inisiyatiflerine ev sahipliği yaparak yüzlerce sanatçının eserlerini sanatseverlerle buluşturmaktadır. ARTİST, yıllardır kapılarını açtığı genç sanatçılar, gruplar, inisiyatifler ve üniversitelerin güzel sanatlar fakülteleri öğrencilerinin galerilerle iletişim kurmalarına ve ortak projeler üretmelerine destek olmaktadır.

TÜYAP, genç sanatçılara verdiği desteğin bir parçası olarak iki yıldır Ağustos Atölyesi projesine ev sahipliği yapmıştır. Farklı disiplinlerden ve farklı şehirlerden gelerek ağustos ayı boyunca TÜYAP’ı mesken tutan genç sanatçıların atölyedeki kolektif üretim deneyimi ve ortaya çıkardıkları işler, İstanbul Sanat Fuarı’nın omurgasını oluşturmaktadır.

İstanbul Sanat Fuarı’nı Takip Edin

Fuar hakkında en güncel bilgiler ve haberler için www.istanbulsanatfuari.com sitesini ve facebook, twitter, instagram üzerinden @sanatfuari hesabını takip edebilirsiniz.

30. İstanbul Sanat Fuarı, her yıl olduğu gibi, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğinde düzenlenen 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN