ARTİST 2017 / 27. İSTANBUL SANAT FUARI YAKLAŞIYOR

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından hazırlanan ARTİST 2017 / 27. İstanbul Sanat Fuarı, 4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Bu yıl 27. kez kapılarını açmaya hazırlanan ARTİST / İstanbul Sanat Fuarı, 7 no’lu ana salonunda pek çok galeriye, 8 no’lu salonunda bağımsız genç sanatçılara ve ÜTOPYA ana teması kapsamında değerli etkinliklere ev sahipliği yapacak. ARTİST 2017, sergiler, konserler, performanslar, tartışmalar, atölyeler, gösterimler ve yayınlarla, ütopyaları keşfe çıkacak.

27. İstanbul Sanat Fuarı,  her yıl olduğu gibi bu yıl da, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde düzenlenen 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

ARTİST 2017, hafta sonu 11.00-20.00, hafta içi ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek; 12 Kasım Pazar günü ise saat 19.00’da sona erecektir.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN